Ekipa

Organizator Bike Kampov je ljubljansko Kolesarsko društvo Rajd. Rajd ima za seboj številne organizacijske projekte med katerimi je tudi evropsko prvenstvo v Spustu. Poleg tega ima Rajd mednarodno in lokalno tekmovalno ekipo, polno izkušenih in hitrih kolesarjev, ki radi delijo znanje tudi z drugimi.

Učiteljska zasedba:

Miha Jakopič
Tekmovalec, učitelj, trener, inštruktor, organizator in še kaj. Z dolgoletnimi tekmovalnimi izkušnjami in z diplomo Fakultete za šport je Miha od leta 2012 glavni inštruktor vseh Bike Kampov, kot vodja panožne šole v Rajdu pa skupaj z Žanom skrbi tudi za razvoj mladih kolesarjev.

 

Blaž Harej
Izmed vseh članov ekipe je Blaž zagotovo tisti z najboljšim poznavanjem domačih in tujih kolesarskih parkov, svoje znanje pa bo z veseljem delil z vami in vam razkazal tudi vse skrite kotičke parkov.  Izvrstno se znajde tudi na drugih terenih in je z licenco učitelja gorskega kolesarstva II. prava izbira, če želite hitro in varno napredovati.

 

Žiga Pandur
Aktivni tekmovalec v spustu, ki iz leta v leto niza boljše rezultate na tekmah svetovnega pokala v spustu. Z svojimi izkušnjami, znanjem in licenco učitelja gorskega kolesarstva je Žiga tisti, ki bo poskrbel, da boste od kampa ali delavnice odnesli največ kar je možno.

 

Živa Kastelic
Navdušena gorska kolesarka in vodnica gorskega kolesarstva, ki želi vsem predstavnicam nežnejšega spola čimbolj približati ta šport. Je vodja Rajderk, ženskega odseka KD Rajda, kjer prireja izlete, delavnice in druženja namenjeno izključno ženskam. Z znanjem predšolske vzgoje se izjemno dobro znajde in uživa pri delo z otroki.

 

Miha Kranjc
"Gorskemu kolesu se z užitkom predaja že dobrih 18 let, kar je več kot polovico njegovega življenja. Z izpiljeno tehniko in najbolj svežo teorijo je trener kolesarstva in vodnik gorskega kolesarstva vrhunski demonstrator veščin, ki se jih boste naučili pri nas. Ko k vsemu temu doda še namige in nasvete, kako rešimo mehanične težave s kolesom na turi, je vedno zaželen in zelo poslušan del bike kampov."

   

MTB Junior - učenje in zabava

MTB Napreduj hitreje

Girls Only

BMX Učenje in zabava

Individual - napreduj hitreje