Gorsko kolesarjenje je moderen šport in kot tak je že v samem jedru namenjen obema spoloma. Tudi dandanes se nekateri čudijo, ko vidijo, koliko deklet se spušča na kolesih v kolesarskih parkih, koliko jih uživa po enoslednicah in kako so spretne! Glede na izkušnje iz naših tečajev lahko trdimo, da so ženske hitreje učljive, bolj previdne in trezno razmišljujoče v situacijah, ko je to zelo potrebno.

Če si dekle, dama, punca, gospa in želiš izboljšati svoje kolesarske sposobnosti, je Girls Only bikeKAMP prava izbira zate.

Pod vodstvom naših super učiteljev in z malce vztrajnosti postaneš mojstrica kolesarskih veščin. Naučila se boš vožnje po koreninah, bandah, skakalnicah in obvladovanja svojega kolesa v vseh situacijah.

Tudi letos lahko z veseljem napovemo, da partner Girls Only bikeKAMPa ostaja slovensko podjetje 20Chocolate, ki izdeluje vrhunske čokolade. Več o njih izveš na spletni strani www.20chocolate.si.

Girls Only bikeKAMP je zabava, podpora, spodbuda in ne tekmovalnost, krepi samozavest tako na gorskem kolesu kot tudi brez njega. Pridruži se nam, se vidimo v Ljubljani!

Oglej si vse termine v letu 2022 >

Lokacija: Bike Park Ljubljana in Golovec (lokacija se prilagodi skupini, v kolikor bo tako bolj smiselno z vidika napredka bo tudi drugi dan potekal v Bike Parku Ljubljana)
Cena: 90 evrov

Kaj je vključeno v ceno?

• Vodenje in učenje (4 ure dnevno, 2 dni)
• Snemanje, slikanje in analiza posnetkov
• Vrečka dobrodošlice

Ob potrditvi prijave na kamp je potrebno plačati celoten znesek kampa na tekoči račun. Prijave na kamp se zaključijo 7 dni pred predvidenim začetkom kampa. Po prijavi boste prejeli elektronsko sporočilo s podatki za plačilo akontacije in morebitna ostala navodila. Za izvedbo kampa je potrebno minimalno pet prijav. Vse cene vsebujejo DDV.

PRIJAVNICA >>