Gorsko kolesarjenje je moderen šport in kot tak je že v samem jedru namenjen obema spoloma. Tudi dandanes se nekateri čudijo, ko vidijo, koliko deklet se spušča na kolesih v kolesarskih parkih, koliko jih uživa po enoslednicah in kako so spretne! Glede na izkušnje iz naših tečajev lahko trdimo, da so ženske hitreje učljive, bolj previdne in trezno razmišljujoče v situacijah, ko je to zelo potrebno.

Če si dekle, dama, punca, gospa in želiš izboljšati svoje kolesarske sposobnosti, je Girls MTB kamp prava izbira zate.

Pod vodstvom naših super učiteljev in z malce vztrajnosti postaneš mojstrica kolesarskih veščin. Naučila se boš vožnje po koreninah, bandah, skakalnicah in obvladovanja svojega kolesa v vseh situacijah.

Girls MTB kamp je zabava, podpora, spodbuda in ne tekmovalnost, krepi samozavest tako na gorskem kolesu kot tudi brez njega. Pridruži se nam, se vidimo v Ljubljani!

Oglej si vse termine v letu 2023 >

Lokacija: Bike Park Ljubljana in Golovec (lokacija se prilagodi skupini, v kolikor bo tako bolj smiselno z vidika napredka bo tudi drugi dan potekal v Bike Parku Ljubljana)
Cena: 95 evrov

Kaj je vključeno v ceno?

• Vodenje in učenje (4 ure dnevno, 2 dni)
• Snemanje, slikanje in analiza posnetkov
• Vrečka dobrodošlice

Ob potrditvi prijave na kamp je potrebno plačati celoten znesek kampa na tekoči račun. Prijave na kamp se zaključijo 7 dni pred predvidenim začetkom kampa. Po prijavi boste prejeli elektronsko sporočilo s podatki za plačilo akontacije in morebitna ostala navodila. Za izvedbo kampa je potrebno minimalno pet prijav. Vse cene vsebujejo DDV.

PRIJAVNICA >>