Cilj MTB Teva bikeKAMPa je, da v dveh tečajnih dnevih vsem, ki so že preko najstniških let, omogočimo zabavno kolesarsko izkušnjo učenja vožnje v parku, kjer se spoprimemo z vsemi objekti in ovirami, ki nam pridejo na pot (kakšno si pa tudi izmislimo!).

Večinoma so udeleženci tega kampa gorski kolesarji, ki si želijo naučiti čim več v kratkem času in se hkrati ob tem zabavati, pa tudi taki, ki želijo razumeti kje delajo napake, jih odpraviti in tako voziti bolj tekoče, bolj varno in hitreje. Enim in drugim bomo pomagali dvigniti samozavest ravno toliko, da bo preplet korenin postal prevozen, da bodo bande prinesle nasmeh na obraz in skoki pomenili vriskanje od veselja. Za razliko od “mularije” bomo imeli več snemanj in skoraj nič tekmovanj, več posameznega učenja in poudarka na postopnosti. Seveda je druženje in zabava ob vožnji na prvem mestu in temu je prirejen program. Poleg vožnje po parku bomo dan popestrili tudi s kakšno servis delavnico po kateri se prileže tudi kakšna osvežilna pijača.

Oglej si vse termine v letu 2023 >

Lokacija: Bike Park Ljubljana in Golovec
Cena: 95 evrov

Kaj je vključeno v ceno?

• Vodenje in učenje (4 ure dnevno, 2 dni)
• Snemanje, slikanje in analiza posnetkov
• Vrečka dobrodošlice

Ob potrditvi prijave na kamp je potrebno plačati celoten znesek kampa na tekoči račun. Prijave na kamp se zaključijo 7 dni pred predvidenim začetkom kampa. Po prijavi boste prejeli elektronsko sporočilo s podatki za plačilo akontacije in morebitna ostala navodila. Za izvedbo kampa je potrebno minimalno pet prijav. Vse cene vsebujejo DDV.

PRIJAVNICA >>