Gledaš slike in posnetke (ali pa kar v živo) fantov in deklet, ki skačejo po zraku in si rečeš: “Vau, jaz bi tudi to znal!” Potem si naredil dober prvi skok in prišel na pravi naslov. Z nami se boš naučil/a vožnje po pumptrack/BMX progi, skate parku in skokih za dirt jump.

Freestyle je širok pojem, ki zajema tudi MTB in BMX kolesarstvo. Skoki so eden izmed najtežjih elementov kolesarjenja, saj če ne znamo pravilno skakati, lahko hitro ugotovimo kako trda so tla … Na zabaven in učinkovit način se bomo lotili samih osnov in jih bomo postopoma nadgrajevali z uporabo objektov in različnimi skoki. V treh dneh boš spoznal/a in se naučil/a osnov treh različnih disciplin kolesarstva na treh različnih poligonih: BMX proga, skate park in dirt jump skoki. 

Kamp je primeren za vse začetnike (tiste, ki že nekaj skačete in tiste, ki bi želeli).

Datum kampa: 27.7. – 29.7.2020

Lokacija: BMX Park Ljubljana, ob Linhartovi cesti
Kamp je primeren za mlade kolesarje starosti od 8 do 16 let
Najmanjše število udeležencev: 5
Cena kampa: 140 EUR

Kaj je vključeno v ceno?

• Vodenje in učenje (4 ure dnevno, 3 dni)
• Snemanje, slikanje in analiza posnetkov
• Vrečka dobrodošlice

Ob prijavi na kamp je potrebno plačati 50 evrov akontacije na tekoči račun, ostalo do začetku kampa. Prijave na kamp se zaključijo 7 dni pred predvidenim začetkom kampa. Po prijavi boste prejeli elektronsko sporočilo s podatki za plačilo akontacije in morebitna ostala navodila. Za izvedbo kampa je potrebno minimalno pet prijav. Vse cene vsebujejo DDV. – tole bi spremenila, da bo bolj jasno

Po prijavi in obdelavi prijavnice boste prejeli elektronsko sporočilo s podatki za plačilo akontacije (50 evrov), s katero si zagotovite mesto med udeleženci. Ostala navodila in priporočila boste prejeli po vplačilu akontacije. Preostanek plačila se izvede do začetka kampa. Prijave na kamp se zaključijo 7 dni pred predvidenim začetkom kampa. Za izvedbo kampa je potrebno minimalno pet prijav. Vse cene vsebujejo DDV.

PRIJAVNICA >>